Een verjaardag! Voor kinderen één van de belangrijkste dagen van het jaar. Atelier SARA maakt kleding voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Denk aan een mooie jurk, een shirt of broek voor een feestje. Verkleedkleren, vrolijke feest-kroontjes en vlaggenlijnen voor een verjaardag. Alles om eens extra te stralen op deze belangrijke dag. Het atelier is onderdeel van SARA Werkt in Utrecht.

Heb jij geen baan, wil je werken aan een feestje en zelf nieuwe dingen leren? Kom dan helpen in ons gezellige atelier! We gaan samen mooie dingen maken. Je leert zelf kleding maken op de naaimachine. Maak ook gerust eens iets voor jezelf! Creatief bezig zijn maakt je hoofd leeg. Je ontmoet nieuwe mensen, doet werknemersvaardigheden op en geeft structuur aan je dag. Nieuwe dingen leren geeft ook zelfvertrouwen. Wij maken liever iets moois wat meer tijd kost dan snelle mode. Zo kunnen we kinderen iets speciaals geven.

Ook passen wij gebruikte kledingstukken aan, of gebruiken restanten, zodat kleding langer gebruikt kan worden. Op deze manier dragen wij een klein steentje bij aan duurzaamheid en de kringloopeconomie.

Je kunt deelnemen vanuit een UWV traject Werkfit maken, Maatschappelijke deelname, Praktijkassessment of Participatie interventie. Graag geef ik meer informatie, leuk als je mee wilt doen!

Neem contact op met Els: 06-40310377 of els@sara-werkt.nl