SARA Werkt | Samen Richting Arbeid

SARA Werkt begeleidt mensen van diverse opleidingsniveau’s om werkfit te worden en bij het vinden en behouden van duurzaam passende arbeid. SARA staat voor SAmen Richting Arbeid. De mensen die we begeleiden hebben vaak een Wajong/WIA/Ziektewet achtergrond. Begeleiding vindt plaats op ons kantoor en/of op de werkvloer.

We werken in opdracht van UWV of bedrijven en maken gebruik van ons uitgebreide werkgeversnetwerk. Susanne, Mark en Els van SARA Werkt hebben meer dan 15 jaar ervaring in dit werkveld. Sinds 2020 is Lina bij ons in dienst. Door onze jarenlange samenwerking weten wij elkaar als team goed aan te vullen.

Door kennis en kunde te bundelen kunnen wij een breed pakket aan dienstverlening leveren. Samen hebben wij een groot netwerk van tevreden opdrachtgevers, verwijzers (onder andere scholen en zorginstellingen), cliënten en werkgevers. Door onze kleinschaligheid en efficiënte aanpak (weinig overhead) kunnen wij passende dienstverlening bieden. Samen gaan wij actief op zoek naar (ander) werk!

Onze jobcoaches