LinkedIn ElsEls@sara-werkt.nl06-40310377

Sinds juni 2015 werk ik met veel plezier voor SARA Werkt. Met mijn achtergrond als loopbaanbegeleider en jobcoach kan ik bij SARA Werkt mooie trajecten begeleiden!

Tijdens mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Utrecht heb ik stage gelopen bij het Werving & Selectiecentrum van de Politie. Aspirant politieagenten heb ik getest op de benodigde vaardigheden en competenties. Aansluitend heb ik gewerkt in opdracht van de Gemeente Utrecht, om mensen vanuit de Bijstand weer aan het werk te helpen. Daarna heb ik veel gewerkt met mensen vanuit de Wajong, Ziektewet en Tweede Spoor, bij USG Restart en Jobstap.

Vervolgens heb ik in 2014/2015 in Londen gewoond en gewerkt. Ik heb organisaties begeleid bij het vervullen van vrijwilligersvacatures en vinden van de juiste vrijwilligers. Ook heb ik gewerkt aan een project waar kwetsbare mensen en dak- en thuislozen samen konden komen om te eten en ervaringen uit te wisselen.

Nadat ik ben terugverhuisd naar Nederland, ben ik gevraagd om bij SARA Werkt te komen werken.

Waardoor wordt iemand werkelijk gemotiveerd (Drijfveren)? Welke gedragsstijlen zet iemand in om datgene wat hij of zij belangrijk vindt, te bereiken (DISC)? Als gecertificeerd TTI SI Consultant vind ik samen met mijn klant antwoord op deze vragen door het afnemen van assessments.

Wat mij aanspreekt aan SARA Werkt is de persoonlijke benadering en het uitgebreide netwerk wat wij hebben opgebouwd.

Hopelijk kunnen wij snel kennismaken!

 

Wat cliënten over Els zeggen