LinkedIn SusanneSusanne@sara-werkt.nl06-40205515

Als coach en begeleider breng ik al 17 jaar mensen in beweging om hen weer in hun kracht te zetten. Vervolgens maken we de vertaalslag naar fijn, passend en duurzaam werk. Het geeft mij veel voldoening om mensen stapje voor stapje weer te zien groeien!

In de uitzend- en werving en selectiebranche ben ik mijn loopbaan begonnen, van waaruit ik mij verder heb verbreed richting de re-integratie. Ik werk als Jobhunter, Loopbaanadviseur, Jobcoach en Opleider. Warme relaties en een groot netwerk van opdrachtgevers/samenwerkingspartners heb ik in de loop der jaren opgebouwd. Denk aan UWV, Gemeenten, verzekeraars, het bedrijfsleven, scholen voor speciaal- of praktijkonderwijs, hulpverlenings- en welzijnsorganisaties.

Vanuit eigen ervaring weet ik dat sporten en bewegen je veel energie geeft. Je kunt door sporten helderder nadenken, je hoofd leegmaken, je laten inspireren en het geeft je een fijn gevoel. In 2011 heb ik de opleiding gedaan tot hardlooptrainer bij Aart Stigter in Utrecht. Dit om mensen professioneel te kunnen begeleiden bij het op een gezonde manier opbouwen van hardlopen. In mijn vrije tijd loop ik marathons, doe ik aan racefietsen, doe ik regelmatig mee aan triatlons en beoefen ik yoga.

Als gecertificeerd Vitaliteitscoach neem ik in mijn coaching en begeleiding de vier pijlers ‘gezonde voeding, gezond bewegen, gezonde gedachten en gezonde sociale contacten’ ook mee. In plaats van begeleiding achter het bureau, neem ik de client waar mogelijk mee de natuur in om aan (loopbaan)vraagstukken te werken. Kijk ook eens bij ‘Wat doen wij’ op deze site.

In 2020 en 2021 hebben wij onze eigen post-hbo Jobcoachopleiding ontwikkeld! Sindsdien leiden wij mensen met allerlei achtergronden op tot Jobcoach. Superleuk om te doen. Onze opleiding is Noloc geaccrediteerd en heeft het Hobéon kwaliteitskeurmerk. Zie voor meer informatie de ‘opleidingenpagina’ op deze site.

Wat cliënten over Susanne zeggen