Susanne van SARA-werkt heeft mij in verschillende sessies uitstekend begeleid in het kader van het tweede spoor. Ik ben in het tweede spoor terecht gekomen doordat ik in een heftige burnout was beland, waar ook allerlei medische klachten bijkwamen. Ik ben enige tijd volledig uitgeschakeld geweest waardoor ik niet in staat was om te werken.  Door de persoonlijke begeleiding van Susanne heeft zij mij met mezelf geconfronteerd. Daar zijn positieve en negatieve aspecten van mezelf naar voren gekomen en daar hebben we in verschillende sessies en op verschillende manieren aan gewerkt.

Vooral de oprechte persoonlijke belangstelling en benadering, alsmede het zich goed in mij kunnen verplaatsen vind ik een sterk punt van Susanne.

Ook al heb ik uiteindelijk  geen gebruik hoeven maken van een daadwerkelijk tweede spoor (omdat ik in een andere functie bij mijn werkgever ben herplaatst), heb ik veel aan SARA-werkt gehad. Ik heb door de verschillende coachingsessies meer zelfvertrouwen gekregen, weet nu wat mijn sterke en zwakke punten zijn en hoe ik hier mee om moet gaan. Tevens is mijn cv helemaal up to date en heb ik nu punten in mijn cv staan, waar ik zelf nooit aan had gedacht om die in mijn cv te zetten.

Kortom, SARA werkt heeft er absoluut aan bijgedragen dat ik weer goed bij mijn werkgever kan functioneren, maar heeft vooral mijn persoonlijkheid sterker gemaakt.