Al bij het intakegesprek voor het werkfit-traject voelde ik een fijne klik met Richelle. Ze vroeg of ik wilde dat zij voor, achter of naast mij zou gaan lopen in het traject, en dat gaf mij zo’n goed gevoel. Dat ik, gewend om alles alleen te doen, een maatje en steunpilaar gevonden had. Richelle heeft veel naast, af en toe voor en op het laatst achter me gelopen.

Met mijn voorgeschiedenis van veel verschillende banen die steeds na een aantal jaren stopten vanwege weer een faillissement of reorganisatie wist ik niet meer waar te beginnen en had de puf niet meer om weer ergens onderaan in een bedrijf opnieuw te beginnen. Tijdens het traject hebben we samen mijn kwaliteiten, valkuilen en energieniveau in kaart gebracht.

Dat vond ik heel verhelderend en heb daardoor meer zelfvertrouwen in mijn kunnen gekregen en wie ik ben als persoon. Nu heb ik werk gevonden wat goed bij mijn interesses en kunnen aansluit. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat ik me op geen enkel moment onder druk gezet heb gevoeld. Integendeel, we hadden geen haast en genoeg tijd. Richelle is een kanjer met een groot inlevingsvermogen, kennis van zaken en prettig in de omgang.