Ik heb het geluk gehad om terecht te komen bij Lina van SARA Werkt!

Wat vond ik het spannend om aan het einde van mijn ziektewet weer te starten met solliciteren. Solliciteren is over het algemeen al best zenuwslopend, laat staan als je het weer moet oppakken nadat je zo’n 1,5 jaar niet meer hebt gewerkt. Gelukkig trof ik Lina. Ze heeft zich zo goed als mogelijk ingeleefd in hoe dit traject voor mij moet zijn, ze heeft voor zichzelf een beeld geschetst van mijn persoonlijkheid en ze had mijn hulpvraag goed in het vizier. Ik ervaarde elke afspraak dat er tijd was voor mijn verhaal. Een leuk, verdrietig of gefrustreerd verhaal waar zij geïnteresseerd en meelevend naar luisterde. Ook was er tijd voor mijn ontwikkeling als persoon, waarin zij altijd de verbinding kon leggen tussen mijn verhaal en mijn hulpvraag. Waaruit ik weer opmerkte dat ze had geluisterd naar mijn verhalen en dus goed wist wat ik wilde en nodig had. Dit gaf een enorm vertrouwd en rustig gevoel. Precies wat ik nodig had en dat wist zij te bewerkstelligen. Lina is oprecht. Lina luistert en verbindt, ze is intelligent en ze geeft je de nodige duwtjes in de juiste richting. Dankzij Lina ben ik met vertrouwen, energie en rust aan mijn nieuwe baan begonnen!

Lina

De kracht van Lina is dat zij mij snel mij op mijn gemak weten te stellen, waardoor ik het gevoel kreeg mij ook van mij kwetsbare kant te laten zien. Dat maakt het verschil om snel to the piont  te komen en gericht de knelpunten aan te pakken! Bijvoorbeeld dat ik op mijn werk en privé veel beter mijn grenzen heb leren aangeven en mijn agenda beter weet te bewaken. Ik vind Lina een fijne persoonlijkheid en erg prettig om mee samen te hebben gewerkt.

Lina

Ik heb je begeleiding als zeer prettig ervaren. Jij bent één van de weinigen die mij tot nu toe zo goed begeleid heeft en begrijpt. Je zegt de juiste dingen op het juiste moment en ben dankzij jouw adviezen en tips erg gegroeid.

Lina

Ik ben bij Lina Zheng terecht gekomen en het voelde gelijk heel vertrouwd.  Ze gaf mij het vertrouwen om te onderzoeken waar mijn interesses liggen en wat vooral mijn positieve punten zijn.

We zijn begonnen om te kijken naar een vorm van dagbesteding die mij leuk leek om te gaan doen en daaruit volgde al snel vrijwilligerswerk bij Kind&Co. Hier ben ik begonnen met een paar uurtjes in de week en dat heb ik inmiddels uitgebreid naar +- 25 uur met het vooruitzicht op een opleiding en werkplek waar ik ontzettend blij en vooral heel trots op ben!!!!!!!

Ik ben ontzettend blij dat ik in contact ben gekomen met Sara Werkt en ik heb er alleen maar positieve woorden over!

Lina