Ik heb het geluk gehad om terecht te komen bij Lina van SARA Werkt!

Wat vond ik het spannend om aan het einde van mijn ziektewet weer te starten met solliciteren. Solliciteren is over het algemeen al best zenuwslopend, laat staan als je het weer moet oppakken nadat je zo’n 1,5 jaar niet meer hebt gewerkt. Gelukkig trof ik Lina. Ze heeft zich zo goed als mogelijk ingeleefd in hoe dit traject voor mij moet zijn, ze heeft voor zichzelf een beeld geschetst van mijn persoonlijkheid en ze had mijn hulpvraag goed in het vizier. Ik ervaarde elke afspraak dat er tijd was voor mijn verhaal. Een leuk, verdrietig of gefrustreerd verhaal waar zij geïnteresseerd en meelevend naar luisterde. Ook was er tijd voor mijn ontwikkeling als persoon, waarin zij altijd de verbinding kon leggen tussen mijn verhaal en mijn hulpvraag. Waaruit ik weer opmerkte dat ze had geluisterd naar mijn verhalen en dus goed wist wat ik wilde en nodig had. Dit gaf een enorm vertrouwd en rustig gevoel. Precies wat ik nodig had en dat wist zij te bewerkstelligen. Lina is oprecht. Lina luistert en verbindt, ze is intelligent en ze geeft je de nodige duwtjes in de juiste richting. Dankzij Lina ben ik met vertrouwen, energie en rust aan mijn nieuwe baan begonnen!

Lina

Ik heb de samenwerking met Els als zeer positief ervaren. We hebben goed samen kunnen overleggen. Je hebt begrip getoond, meegedacht, en samen hebben we veel helder gekregen wat betreft mogelijkheden en onmogelijkheden. Ik heb daardoor ook meer zelfvertrouwen (terug)gekregen.

Els

De kracht van Lina is dat zij mij snel mij op mijn gemak weten te stellen, waardoor ik het gevoel kreeg mij ook van mij kwetsbare kant te laten zien. Dat maakt het verschil om snel to the piont  te komen en gericht de knelpunten aan te pakken! Bijvoorbeeld dat ik op mijn werk en privé veel beter mijn grenzen heb leren aangeven en mijn agenda beter weet te bewaken. Ik vind Lina een fijne persoonlijkheid en erg prettig om mee samen te hebben gewerkt.

Lina

Sinds een jaar ongeveer begeleidt Susanne mij bij mijn zoektocht naar werk. Susanne is respectvol en sluit goed aan bij wat ik nodig heb. Ik heb aangegeven wat ik verwacht en zij volgt mij in mijn proces, met af en toe wat tips. Als iets lastig of spannend is voor mij, geeft ze mij de ruimte om dit aan te gaan op mijn manier. Wel daagt zij mij uit om net iets meer aan te gaan. Daarnaast is er ook ruimte voor humor en wat gezelligheid in onze gesprekken, dat maakt het contact laagdrempelig. Ik voel me bij Susanne goed op mijn gemak, doordat er gelijkwaardigheid heerst. Bij afwezigheid van Susanne, ben ik goed opgevangen door Mark en Els. Ik ervaar een fijne, relaxte en open sfeer bij ‘Sara Werkt’, die me het gevoel geeft welkom te zijn.

Susanne

Hoi Mark,
Hoe gaat het met je? Ik wil je even laten weten dat ik echt nog steeds ontzettend blij ben, dat je deze baan voor mij hebt gevonden. Het gaat hier zo goed, en ik heb zoveel positieve reacties en verhalen van collega’s. Leuk hé??? Ik wilde je dit laten weten, omdat ik deze gave baan aan jou te danken heb, echt tof.

Mark

Els van SARA Werkt heeft mij na het beëindigen van mijn Ziektewet-uitkering geholpen met de eerste stappen richting werk. Ik vond het erg spannend dat ik na lange tijd opeens weer werkzoekende was en Els gaf mij vanaf onze eerste afspraak het gevoel dat zij dit begreep. Deze menselijke benadering vind ik dan ook kenmerkend voor de manier van werken bij SARA Werkt. Persoonlijk, betrokken en motiverend. Het belangrijkste resultaat van de coaching is dat ik eindelijk weer voel dat ik potentie heb op de arbeidsmarkt en dat ik erop vertrouw dat ik werk ga vinden waar ik blij van word.

Els

Ik heb de begeleiding als heel fijn ervaren. Ik heb het gevoel dat ik goed wordt gehoord en begrepen. Ik kan eerlijk zijn tegen Susanne en vind dat ze op een fijne, rustige en geduldige manier met mij om gaat. Ik vind dat ik erg goed ben geholpen tot nu toe. Er is een duidelijk beeld geschetst van mijn interesses en competenties. Ik vind dat Susanne mij goed helpt met het vinden van mogelijke kansen op de arbeidsmarkt. Op deze manier voel ik me gemotiveerd om actief op zoek te gaan, zonder onder al te veel druk te staan.

Susanne

Het werkfit traject bij SARA Werkt zit prima in elkaar. De gesprekken vinden plaats in een prettige, informele omgeving. Mark geeft mij veel praktische tips en persoonlijke aandacht. Hij heeft mij, via zijn uitgebreide netwerk, ook in contact gebracht met andere motiverende personen. Ik voel me bij SARA Werkt prima op mijn plek. Door hun steun heb ik er vertrouwen in dat ik binnenkort naar een duurzame en zinvolle baan zal re-integreren.

Mark