Bedankt voor de leuke, leerzame en zweverige dagen, vol met lekkere lunches!! Succes met de komende groepen. Het was een avontuur om nooit te vergeten!

Leerzame dagen

Ik heb de afgelopen maanden een mooie, maar ook pittige reis gemaakt. Ik wil jullie bedanken voor de leuke lessen en jullie bijdrage om mij deze reis op een fijne manier te voltooien. Ik wens jullie veel succes en moois in de toekomst.

Leuke lessen

Wat een reis. Wat hebben we veel geleerd! Ik kijk terug op een te gekke periode waar jullie ons hebben ondergedompeld in de wereld van jobcoaching. Vol vertrouwen ga ik nu aan de slag. Dank voor de fijne tijd, geduld, lunches en de ‘klas’.

Te gekke periode

Ik kijk terug op een mooie periode waarin ik veel heb geleerd. Een persoonlijke groei en mooie vriendschappen aan overgehouden. Bedankt voor alles en misschien kruisen onze wegen nog in de toekomst.

Persoonlijke groei

Wat een mooie tijd hebben we met zijn allen meegemaakt. Een hele fijne groep, leuke en interessante lessen waar ik veel van geleerd heb en waar ik veel van meeneem voor in de toekomst. Jullie zijn als opleiders een mooie combi die zorgt voor een fijne sfeer. Bedankt voor alles!

Hele fijne groep

Wat was het een mooie, bijzondere en vooral leerzame reis. Zo mooi hoe jullie je kennis met ons hebben gedeeld. Afwisselende dagen, waarin jullie elkaar ook afwisselen. Een top ervaring. Dank jullie wel.

Afwisselende dagen

Bedankt voor de leerzame en mooie lessen. Ik keek uit naar de donderdagen. Mooie en inspirerende gesprekken hebben we gehad. Nieuwe tools gekregen waar ik mijn rugzak mee kan vullen. Dankjewel!

Nieuwe tools

Heel erg bedankt voor de leerzame dagen, met veel openheid, gezelligheid, leuke afwisselende opdrachten. Wat vullen jullie elkaar goed aan! Bedankt voor alles. Wie weet zien we elkaar nog eens binnen het werkveld.

Openheid

De jobcoachopleiding. Ik vond het top. Veel geleerd, gelachen en meegemaakt. Het voelde als een dagje uit waar ik ook nog veel nieuwe dingen mocht leren. De broodjes waren heerlijk. Bedankt voor alles.

Dagje uit

Zo fijn dat ik bij jullie de opleiding heb gevolgd. Het voelde voor mij als een perfecte match. Jullie onderlinge chemie is ook fijn: Mark de nuchtere en praktische, Susanne de gevoelige. Thanx dat jullie mij hebben begeleid bij mijn reis, die was onvergetelijk.

Perfecte match