Sinds een jaar ongeveer begeleidt Susanne mij bij mijn zoektocht naar werk. Susanne is respectvol en sluit goed aan bij wat ik nodig heb. Ik heb aangegeven wat ik verwacht en zij volgt mij in mijn proces, met af en toe wat tips. Als iets lastig of spannend is voor mij, geeft ze mij de ruimte om dit aan te gaan op mijn manier. Wel daagt zij mij uit om net iets meer aan te gaan. Daarnaast is er ook ruimte voor humor en wat gezelligheid in onze gesprekken, dat maakt het contact laagdrempelig. Ik voel me bij Susanne goed op mijn gemak, doordat er gelijkwaardigheid heerst. Bij afwezigheid van Susanne, ben ik goed opgevangen door Mark en Els. Ik ervaar een fijne, relaxte en open sfeer bij ‘Sara Werkt’, die me het gevoel geeft welkom te zijn.

Susanne

Ik heb de begeleiding als heel fijn ervaren. Ik heb het gevoel dat ik goed wordt gehoord en begrepen. Ik kan eerlijk zijn tegen Susanne en vind dat ze op een fijne, rustige en geduldige manier met mij om gaat. Ik vind dat ik erg goed ben geholpen tot nu toe. Er is een duidelijk beeld geschetst van mijn interesses en competenties. Ik vind dat Susanne mij goed helpt met het vinden van mogelijke kansen op de arbeidsmarkt. Op deze manier voel ik me gemotiveerd om actief op zoek te gaan, zonder onder al te veel druk te staan.

Susanne

De klik tussen coach en cliënt vond ik goed. Ik had er een goed gevoel bij na het eerste gesprek, en een goed gevoel na het laatste. Zakelijk heb ik helder gekregen wat ik moest doen, kort en bondig.
Ook op persoonlijk vlak neem ik waardevolle dingen mee uit de coaching door Susanne. Het belangrijkste is: In mijn kracht staan en van daar uit handelen.

Susanne

Ik heb de begeleiding van Susanne ervaren als warm en betrokken, inzichtgevend en open.
Met name de wandelcoaching heb ik als zeer prettig ervaren, het letterlijk ‘pas op de plaats maken’ en het naar binnen gaan waren van grote waarde voor mij.
Susanne geeft ruimte waar dat nodig is en helpt mee te focussen indien gewenst.
De communicatie tussen ons is erg transparant en open geweest hetgeen erg veilig voelde.
Concluderend is de begeleiding van Susanne zeer waardevol voor mij geweest en kan ik haar van harte aanbevelen!

Susanne

Prettige samenwerking. Wandelcoaching zeer positief ervaren, omdat er dan minder spanning/angst is dan bij een gesprek op een kantoor.

Susanne

Susanne was een fijne sparringspartner. Inzicht gekregen in mijzelf. Ondersteuning in overkomen en belemmeringen. Richting gekregen op gebied van werk en privé.

Susanne

Susanne was echt de perfecte match voor mij. Ik kon mijn kwetsbaarheden en kracht goed met haar hulp onderkennen en stappen maken in mijn zelfvertrouwen.

Met elk probleem of aandachtspunt rondom mijn softskills kon ik bij haar terecht. En ik liep altijd weg met een gevoel dat ik verder ben gekomen.
Mijn vooruitgang werd ook duidelijk gezien door mijn collega’s en leidinggevenden. Wat mij betreft was Susanne’s begeleiding een enorme winst voor mij.
Ook kon ik Susanne met de app snel bereiken.

Susanne

Susanne van SARA-werkt heeft mij in verschillende sessies uitstekend begeleid in het kader van het tweede spoor. Ik ben in het tweede spoor terecht gekomen doordat ik in een heftige burnout was beland, waar ook allerlei medische klachten bijkwamen. Ik ben enige tijd volledig uitgeschakeld geweest waardoor ik niet in staat was om te werken.  Door de persoonlijke begeleiding van Susanne heeft zij mij met mezelf geconfronteerd. Daar zijn positieve en negatieve aspecten van mezelf naar voren gekomen en daar hebben we in verschillende sessies en op verschillende manieren aan gewerkt.

Vooral de oprechte persoonlijke belangstelling en benadering, alsmede het zich goed in mij kunnen verplaatsen vind ik een sterk punt van Susanne.

Ook al heb ik uiteindelijk  geen gebruik hoeven maken van een daadwerkelijk tweede spoor (omdat ik in een andere functie bij mijn werkgever ben herplaatst), heb ik veel aan SARA-werkt gehad. Ik heb door de verschillende coachingsessies meer zelfvertrouwen gekregen, weet nu wat mijn sterke en zwakke punten zijn en hoe ik hier mee om moet gaan. Tevens is mijn cv helemaal up to date en heb ik nu punten in mijn cv staan, waar ik zelf nooit aan had gedacht om die in mijn cv te zetten.

Kortom, SARA werkt heeft er absoluut aan bijgedragen dat ik weer goed bij mijn werkgever kan functioneren, maar heeft vooral mijn persoonlijkheid sterker gemaakt.

Susanne

Ik heb in onze fijne gesprekken inzicht gekregen in mijn valkuilen en hoe ik deze voortaan eerder kan signaleren en hoe ik daarop kan reageren. Gedurende het traject kon ik terecht met mijn onzekerheden en twijfels waar ik tegenaan liep. Daarnaast is mij duidelijk geworden waaraan mijn nieuwe werkomgeving zou moeten voldoen om weer goed te functioneren. Om met meer vertrouwen te starten op de arbeidsmarkt, zou ik graag gebruik willen maken van de vervolgbegeleiding van Susanne Termaat in een ‘Naar Werk -traject’.

Susanne

Onze zoon is zeer tevreden over de begeleiding die hij van Susanne krijgt. De aandacht van Susanne is gewoon toppie. Zowel wij als ouders zijn zeer blij met haar, als onze zoon. Onze zoon wordt goed begeleid als het over werk en gesprekken gaat bij het bedrijf waar hij nu werkt.
Ook de uitleg over de werksituatie is duidelijk. Maar ook het meegaan toen onze zoon op sollicitatiegesprek moest bij de boekbinderij. Over hoe het ging met UWV heeft zij goed uitleg over kunnen geven.

Susanne