LinkedIn RichelleRichelle@sara-werkt.nl06-15440962

Maatschappelijke betrokkenheid is mijn grootste drijfveer in het leven. Ik wil je graag helpen bij het vinden en/of behouden van jouw ideale baan, zodat je met plezier naar je werk gaat en met voldoende energie weer thuiskomt. Een gezonde balans tussen werk en privé is belangrijk en dit hoop ik samen met jou te bereiken.

Tijdens ons traject gaan we proactief te werk en blijf ik samen met jou zoeken naar mogelijkheden richting of op de arbeidsmarkt. Afhankelijk van het traject dat je doorloopt (Maatschappelijke deelname, Werkfit of Naar werk) bekijken we samen wat onze gezamenlijke doelstelling wordt en daar werken we tijdens het traject naar toe. Mijn focus ligt op het creëren en benutten van kansen tijdens onze samenwerking. Niets is onmogelijk, zolang je kansen blijft zien.

Naast mijn vaardigheden als coach ben ik tevens ervaringsdeskundige op het gebied van stress- en burn-out. Na mijn HBO-studie Communicatiemanagement en Master Beleid, Communicatie en Organisatiekunde heb ik in verschillende functies als (HR-) adviseur gewerkt. Tijdens mijn loopbaan in de medische sector ben ik uitgevallen met een burn-out. Een confronterende periode, maar ook heel leerzaam en waardevol. Mijn belangrijkste les en gelijk ook mijn tip voor jou is: Volg je hart, want dat klopt! Wanneer je de verbinding tussen je hoofd en hart weet te herstellen en/of te verstevigen dan is dat de sleutel tot succes. Een natuurlijk vertrouwen weten te creëren in jezelf dat je niet alleen denkt, maar ook echt voelt. Jou begeleiden tijdens jouw reis is wat ik het liefste doe. Gaan we samen jouw pad bewandelen?

Wat cliënten over Richelle zeggen